Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

INTRODUCERE

Utilizarea (vizitarea sau comanda de produse) site-lui www.1c.ro implica acceptarea unor termeni si conditii. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand pe site-ul nostru.

Acest site este intretinut si administrat de 1C-ACCOUNT TIMBAL SRL. Proprietarul site-ului este 1C-ACCOUNT TIMBAL SRL (C.U.I. 29617927 )O.R.C.:J40/997/2012

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.1c.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea www.1c.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.1c.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

1C-ACCOUNT TIMBAL SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul www.1c.ro si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel.

1C-ACCOUNT TIMBAL SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii 1C-ACCOUNT TIMBAL SRL , fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

1C-ACCOUNT TIMBAL SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Firma 1C-ACCOUNT TIMBAL SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii 1C-ACCOUNT TIMBAL SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii 1C-ACCOUNT TIMBAL SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Orice conflict aparut intre 1C-ACCOUNT TIMBAL SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prinintelegere intre cele doua parti, prin mediere sau in cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor judecatoresti din Bucuresti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.