1C:Contabilitate

Se adreseaza intreprinderilor de toate dimensiunile, din toate sectoarele de activitate, de la cele cu profil general, de comert, productie, prestatoare de servicii pana la cele de import-export.

Solutii 1C Romania

Management, accounting and inventory tracking applications

Clientii nostri

Urmareste prezentarea 1C:Contabilitate

A

Platforma 1C

Sistem integrat

Solutia este un sistem integrat ce va imbunatati sistemul informational din cadrul companiei, permitand conlucrarea tuturor departamentelor acesteia: financiar contabil, vanzare, aprovizionare, productie etc.

Evidenta clara

Realizarea unei evidente clare si precise a activitatii economico-financiare, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu exigentele unui mediu de afaceri in continua evolutie.

Prelucrare automata

Usurarea muncii de rutina pentru operatiunile repetitive si totodata introducerea rapida a datelor prin prelucrarea lor automata in documente care urmeaza pe flux.

Usor de utilizat

Interfata grafica prietenoasa si intuitiva, sub sistemul WindowsTM, usor de utilizat chiar si de persoane care nu au o pregatire informatica sau economica deosebita.

300,000+

developer community

1.5 million+

organizations use 1C:Enterprise

1,000+

1C ISV-partners

Parerile clientilor

Ultimele informatii

Noutati fiscale pentru 2021

Tema: Noutăți fiscale pentru 2021 Doamna Contilia revine după vacanță cu informații din domeniul financiar și update-uri foarte importante pentru... read more

Felicitari din partea companiei 1C Romania

Stimați clienți, Dorim să vă anunțăm că echipa 1C România va intra în vacanță începând cu data de 23.12.2020 până... read more

Anul acesta, 1C a crescut împreună cu voi. Ce ne așteaptă în 2021 ?

Împreună cu întreaga echipă 1C, doamna Contilia se pregătește de sărbătorile de iarnă. E gata să ia o scurtă... read more

Abonare Newsletter