Dezvoltare si personalizare

In situatia in care aveti nevoie de anumite cerinte suplimentare de programare (rapoarte si documente speciale, utilizarea unui sistem unic de organizare a evidentei, etc.), echipa noastra o sa va ajute sa gasiti solutia ce corespunde nevoilor dumneavoastra.

Descriere

De exemplu, adaptarea configuratiei, cu implementarea ei ulterioara, inclusiv examinarea detaliata pentru a determina cat de necesara este setarea (clarificarea modului in care ar trebui să functioneze componentele programului, descrierea manualelor de utilizate, a documentelor, rapoartelor, diagramelor).

In conformitate cu analiza detaliata, evaluarea calendarului si costului acestor lucrari:

  • codificare si testare a configuratiei actuale a programului si testarea obligatorie a functionalităţii si performantei noului sistem;
  • implementare – pornirea sistemului in exploatare (definitia ordinii de tranzitie a utilizatorilor la noul sistem, transferul datelor initiale, testarea sistemului folosind datele reale);
  • elaborarea “Ghidului de utilizare” pentru utilizarea sistemul adaptat, inclusiv o descriere a modificarilor in program si a modului de lucru cu acesta.

Costul acestor servicii este determinat in baza caietului de sarcini si de cerintele suplimentare formulate de catre client.

Daca va doriti anumite personalizari si dezvoltari descarcati sablonul pentru descrierea aceastora disponibil mai jos.