Consultanta

Consultanta pentru alegerea aplicatiei potrivite
Pentru luarea celei mai bune decizii atunci cand vine vorba despre spectrul complet de solutii 1C, specialistii nostrii ofera consultanta GRATUITA.

Descriere

Gama de produse dezvoltate cu ajutorul platformei 1C:Enterprise, include un numar mare de sisteme integrate complexe. Fiecare aplicatie este diferita, cu functionalitatea ei, destinata pentru rezolvarea anumitor sarcini, cu diverse conditii de intretinere si de acordare a licentelor.

Pentru luarea celei mai bune decizii atunci cand vine vorba despre spectrul complet de solutii 1C este necesar ajutorul specialistilor. Abordarea gresita in alegerea unei aplicatii de business poate duce la irosirea timpului si a resurselor financiare.

Consultanta GRATUITA a specialistilor nostri va ajuta sa evitati aceste probleme si sa gasiti solutia potrivita conform cerintelor dumneavoastra.

Pentru orice nelamurire sau intrebare va stam la dispozitie. Puteti sa ne contactati la numerele de telefon din sectiunea Contact sau ne puteti trimite o cerere pentru consultanta.