Text here....

Expert

Include "Senior"
             +
✓  Import automat 
     de extrase bancare
✓  Schimb de date* :
     B2B si B2C
     Alte produse 1C
✓  Trimitere SMS*
✓  Trimitere E-mail
✓  Rapoarte de
     Gestiune+
✓  Modul de transport
✓  Rapoarte productie
     (finita si
     in curs de executie)
✓  Evidenta contractelor
     de asociere in
     Participatiune

* Necesita contract cu furnizorul serviciului si integrare personalizata.

Senior

Include "Junior"
             +
✓  Client Server
✓  Consola de Operare
✓  Modul de productie
✓  Conectare cu 
     echipamente 
     periferice
✓  Interfata Casier
✓  Schimb de date 
     cu baze distribuite
✓  Rapoarte Gestiune +
✓  Import\Export 
     Revisal

Junior✓   Monopost
✓   Facturare
✓   Chitante si Efecte
✓   Gestiune Stocuri
✓   Achizitii/Vanzari
✓   Comert cu
      Amanuntul
✓   Salarizare
✓   Evidenta Contabila
✓   Gestiune Parteneri
✓   Declaratii Fiscale
✓   Rapoarte Gestiune

Demo

1C:Contabilitate

1C:Contabilitate

1C:Contabilitate se adreseaza intreprinderilor de toate dimensiunile, din toate sectoarele de activitate, de la cele cu profil general, de comert, productie, prestatoare de servicii pana la cele de import-export. Solutia propusa este un sistem integrat ce va imbunatati sistemul informational din cadrul unei companii, permitand conlucrarea tuturor departamentelor acesteia: financiar contabil, vanzare, aprovizionare, productie etc
1C:Drive

1C:Drive

1C:Drive este o solutie software complexa dezvoltata dupa principiul ERP. Ea poate acoperi gestiunea clara a majoritatii proceselor de business din cadrul societatilor comerciale, fiind unealta perfecta in cresterea profitului si dezvoltarea afacerii.
1C:MicroCreditare

1C:MicroCreditare

Modulul de Creditare a fost dezvoltat pe platforma 8.2 si integrat in programul 1C:Contabilitate. Scopul acestui modul este de a veni in ajutorul societatilor de microfinantare care desfasoară activitati specifice operatiuni de creditare. 
1C:Business Management Suite (1C:BMS)

1C:Business Management Suite (1C:BMS)

1C:Business Management Suite este o solutie integrata de automatizare a activitatii companiei dumneavoastra, asigurand atat conlucrarea si eficientizarea sarcinilor de tip Trade Management, Warehouse Management, CRM (Customer Relationship Management) si SFA (Sales Force Automation), cat si analiza si planificarea tranzactiilor.
1C:Service Auto

1C:Service Auto

1C:Service Auto este un sistem integrat de administrare completa a activitatii unui service auto, ce permite urmarirea intregului proces de reparaţie si inregistrarea automata a operatiilor contabile aferente. Acest soft reprezinta un instrument eficient, rentabil si usor de utilizat in organizarea si controlul activitatii service-ului dumneavoastra.
1C:Retail

1C:Retail

1C:Retail permite evidenta informatizata necesara in derularea activitatilor comerciale ale unei companii: de la facturare, baze de date, clienti si furnizori, facturi proforme, note de receptie si avize de expeditie, registru de casa si banca, bilete la ordin si cecuri, bonuri de consum, facturi import pana la rapoarte si statistici.