Politica de utilizare a cookie-urilor

 

www.1c.ro este intretinut si administrat de S.C. “1C-ACCOUNT TIMBAL” SRL

Proprietarul site-ului este  S.C. “1C-ACCOUNT TIMBAL” SRL. RO29617927, J40/997/2012


www.1c.ro respecta confidentialitatea datelor cu caracter personal , astfel dorim sa oferim vizitatorilor site-ul nostru posibilitatea de a cunoaște ce informatii colectam și modul in care informatiile vor fi tratate de catre noi.

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, stocat pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Un cookie este instalat in urma solicitarii initiate de catre un server web unui browser (ex: Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera, Safari) și NU conține programe ce pot accesa informații de pe dispozitivul utilizatorului.


Pentru ce sunt folosite Cookie-urile?

Cu ajutorul Cookie-urilor, se asigura o experienta placuta de navigare pe sait. Totodata, fișiere cookie sunt utilizate pentru pregatirea unor statistici anonime cum ar fi Google Analytics, care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator navigheaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii și conținutului acestora, fara identificarea utilizatorului.


Ce fel de Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de segmente de cookie-uri. Session cookie-urile sunt stocate pe calculatorul d-stra (desktop, mobil, etc, orice alt dispoitiv pe care il folosesti pentru browsing) si raman acolo pana la sfarsitul sesiunii de browsing. Persistent cookie-uri – sunt stocate pe dispozitivul d-stra si raman acolo pana cand le stergeti. In momentul in care inchideti o sesiune si parasiti browserul aceste cookie-uri raman in continuare stocate pe calculatorul d-stra.


De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.


Contin Cookie-urile date personale? 

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator.  Ca atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.


Cum pot opri cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot cauza dificultati vizitate de navigarea pe sait. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc, de regula, in „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, astfel puteti folosi optiunea „ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari 

Linkuri utile

Daca doriti sa aflati mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

Microsoft Cookies guide

All About Cookies


Politica de confidentialitate a datelor - GDPR

 

www.1c.ro este intretinut si administrat de S.C. “1C-ACCOUNT TIMBAL” SRL

Proprietarul site-ului este  S.C. “1C-ACCOUNT TIMBAL” SRL. RO29617927, J40/997/2012


www.1c.ro colecteaza si stocheaza date cu caracter personal pentru clientii care achizitioneaza si descarca licente in vederea utlilizarii softurilor puse la dispozitie pe acest site si pentru completarea chestionarelor din cadrul siteului.

Site-ul web este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (GDPR) - Regulamentul Uniunii Europene 679/ 2016, aplicabil de la data de 25 mai 2018.

 

1. Date Personale

  Datele personale se refera la informatiile privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”). ”O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.”

       

2. Categorii de date Personale

  Datele colectate cuprind urmatoarele: nume, prenume, cod numeric personal, cont banca, adresa de facturare, adesa de email si numar de telefon. Persoanele vizate nu sunt obligate sa furnizeze aceste date, insa refuzul determina imposibilitatea intocmirii licentei.


3. Scopul Colectarii Datelor cu Caracter Personal :

-generarea facturilor pentru licentele achizitionate, activarea licentelor si informarea clientilor privind noi versiuni ale softurilor pentru care au achizitionat licente sau au descarcat varianta demo.

-respectarea obligatiilor din termenii licentei (acordarea asistentei pentru aspecte referitoare la functionarea softurilor oferite de furnizor). 

www.1c.ro nu colecteaza categorii speciale de date cu caracter personal, adica "date cu caracter personal care dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate si prelucrarea de date genetice, de date biometrice pentru identificarea unica a unei persoane fizice, de date privind sanatatea sau de date privind viata sexuala sau orientarea sexuala ale unei persoane fizice." , nu stocheaza local parole sau alte elemente de identificare.

Parola si utilizatorul necesare conectarii in contul de utilizator pot fi salvate de catre browserul de Internet (responsabilitatea si protectia acestor informatii apartine utilizatorului).


4. Divulgarea Datelor cu Caracter Personal

   Informatiile cu caracter personal nu sunt divulgate persoanelor terte, cu exceptia Politiei, instantelor judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


5. Utilizarea si Stocarea Datelor cu Caracter Personal

Datele personale vor fi utilizate doar in scopul in care acestea au fost colectate, (facturare, intocmire licente de utilizare a programelor furnizate, asistenta, informare actualizari sau produse si servicii noi). Aceste date sunt stocate si ulterior expirarii perioadei de valabilitate a licentei pentru cazurile in care se doreste achizitia unei noi licente si pentru respectarea termenilor licentei (furnizarea informatiilor de activare pentru o versiune a programului in care licenta era activa), pana la cererea scrisa sau telefonica a persoanei vizate.


6. Securitatea Datelor cu Caracter Personal

www.1c.ro va procesa datele in mod sigur, si va aplica masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat.

Ce este un e-mail de phishing?

Scopul mesajelor e-mail de phishing (frauduloase) este furtul de identitate si/sau infectarea computerului dumneavoastra cu un virus. Aceste mesaje solicita date cu caracter personal, adesea solicitandu-va sa faceti clic pe un link si directionandu-va catre site-uri sau numere de telefon unde va cer sa furnizati date personale. Link-ul respectiv va incerca adesea sa va infecteze computerul cu un virus. Dupa aceea, detaliile personale vor fi utilizate abuziv in scopuri ilegale.

In cazul în care primiti un e-mail de la www.1c.ro  in care vi se solicita sa furnizati detaliile cardului sau informatii similare, va rugam sa retineti ca acest e-mail nu este trimis de www.1c.ro . www.1c.ro  va solicita informatii cu privire la contul dumneavoastra doar ca raspuns la solicitarile facute de dumneavoastra prin e-mail sau telefonic sau atunci cand sunt neclaritati privind o comanda pe care ati plasat-o, dar noi nu vom solicita niciodata detalii bancare prin e-mail. Va rugam sa nu raspundeti la astfel de solicitari. In cazul in care primiti un astfel de email, va rugam intotdeauna sa ne contactati telefonic  +40 733 066 385 sau prin e-mail: info@1c-rom.ro


7. Drepturile Personaleor Vizate in Ceea ce Priveste Date cu Caracter Personal:

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul social S.C. 1C-ACCOUNT TIMBAL SRL,din Bucuresti, str. Nicolae Balcescu ,nr 25 sau prin e-mail info@1c-rom.ro . Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

8. Actualizari ale Politicii de Confidentialitate

  www.1c.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Politica de Confidentialitate, pentru ca aceasta sa fie conforma cu legislatia nationala in vigoare si cu directivele europene.

TERMENI SI CONDITII 

INTRODUCERE

Utilizarea (vizitarea sau comanda de produse) site-lui www.1c.ro implica acceptarea unor termeni si conditii. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand pe site-ul nostru.

Acest site este intretinut si administrat de 1C-ACCOUNT TIMBAL SRL. Proprietarul site-ului este 1C-ACCOUNT TIMBAL SRL (C.U.I. 29617927 )O.R.C.:J40/997/2012

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.1c.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea www.1c.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.1c.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

1C-ACCOUNT TIMBAL SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul www.1c.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.

 

1C-ACCOUNT TIMBAL SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii 1C-ACCOUNT TIMBAL SRL , fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

. 1C-ACCOUNT TIMBAL SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Firma 1C-ACCOUNT TIMBAL SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii 1C-ACCOUNT TIMBAL SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii 1C-ACCOUNT TIMBAL SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

 

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Orice conflict aparut intre 1C-ACCOUNT TIMBAL SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prinintelegere intre cele doua parti, prin mediere sau in cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor judecatoresti din Bucuresti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.