Release nou al aplicatiei 1C:Drive
11 September 2019
Vizualizati modificarile aparute in noua versiune a sistemului integrat 1C:Drive.
1. Analiza alocare plati

Alocarea corecta a platii cu privire la detaliile de facturare atunci cand se genereaza pe baza unei comenzi.

2. Posibilitatea de a specifica termenii de plata, valuta si alte optiuni dintr-un partener in loc de contract 

Nu mai este necesar sa pastrati detaliile de facturare in contracte. In cazul in care nu utilizati contracte, puteti defini toate detaliile de plata necesare in formularul partenerului, desi aceste informatii vor fi stocate efectiv in contractul creat implicit.

3. Kanban pentru Oferte comerciale 

A fost realizat formularul Kanban pentru gestionarea ofertelor. Pentru vizualizare, activati optiunea „Utilizati kanban pentru Oferte comerciale” din sectiunea de Vanzari.

4. Cursurile de schimb ale BCE

A fost dezvoltată procesarea externa de date pentru incarcarea cursurilor de schimb EUR de la Banca Centrala Europeana. Îl puteti gasi in directorul …..\tmplts\1c\drive\1_2_2_2\AddFiles.

5. Tara de inregistrare a partenerilor 

Valoarea din campul tarii de inregistrare specificata intr-o companie este transmisa acum la partenerii nou creati.

6. Raportare financiara 

A fost dezvoltat subsistemul de raportare financiara. Va permite sa creati orice fel de rapoarte financiare pe baza unui plan de conturi. L-am conceput pentru a sprijini imbunatatiri suplimentare ale contabilitatii financiare, cum ar fi planul financiar de conturi, dimensiunile analitice pentru un cont de evidenta si bugetul.

7. Ordin de transfer 

Ordnul de transfer conține informatii despre o miscare planificata a stocului in depozit. Ordinul de transfer conține informatiile de care sistemul are nevoie pentru a efectua miscarea, adica miscarea fizica a unei cantitati specifice de material dintr-un loc in altul. Il puteti gasi in meniul Depozit.

8. Inlocuiti Retur marfuri cu Aviz de iesire si Aviz de intrare 

Functionalitatea documentului «Returnare marfuri» a fost mutata in «Aviz de iesire» si «Aviz de intrare». „Returnare marfuri” va fi stearsa in urmatoarele versiuni.

9. Butoane pentru a crea documente in formularul partenerului. 

Butoanele pentru crearea documentelor sunt adaugate in formularul partenerului.