Actualizare nouă 1C:Contabilitate
17 May 2018
Aplicația 1C:Contabilitate dispune de o nouă actualizare.
Noua actualizare a sistemului integrat 1C:Contabilitate, cuprinde ultima versiune a Declarației 112 din data de 03.05.2018.

Acum aveți posibilitatea să generați și bilanțul anual din programul 1C:CONTABILITATE. Dacă acesta nu apare în lista “Declarațiilor fiscal” din meniul “Raporte” trebuie să parcurgeți următorii pași:

1. Reînnoire rapoarte:

Pentru a avea doar template-urile valabile în perioada de rapoartare mergeți la “Rapoarte” – “Declarații fiscale” – sus în stânga veți găsi un buton “Lista de rapoarte” dați click și se va deschide lista cu “Declarații fiscale” și “Raporte contabile”; dați click pe “Reînnoire” (dreapta sus) și va apărea mesaj ”Doriți să actualizați pachetul de rapoarte” – dați “Da”; după ce se deschide procesare selectați rapoartele bifați doar acele rapoarte valabile în perioda de raportare – dați OK și se vor reînnoi doar rapoartele bifate. Pentru fiecare tip de declarație este scris în paranteză anul current – bifați-le doar pe acelea.

Dacă nu doriți să vă apară toate versiunile raportelor (din 2012), înainte de a face Reînnoire stergeți template-urile vechi (până la 2018).

2. După reînnoirea rapoartelor în lista declarațiilor fiscale - dați Adăugare selectând raportul pe care doriți să-l completați.