Nitescu Razvan
Nitescu Razvan
ARCHITECTURE

Suportul specialistilor pentru lucrarile de actualizare, configurare si consultatie este prompt si de mare ajutor pentru buna desfasurare a activitatii departamentului de contabilitate.

Mihaela Haring
Mihaela Haring
ALTOURS

Multumim pentru o colaborare frumoasa de 5 ani, pentru suportul acordat de fiecare data cand am avut nevoie, prin urmare va trimitem gandurile noastre frumoase.

Brandusa Tanase
Brandusa Tanase
ARCCAD

1C este un program financiar-contabil modern si prietenos. Sunt foarte incantata de colaborarea cu echipa 1C Romania, o echipa minunata, creativa, prompta si extrem de profesionista!

Dorin Staver
Dorin Staver
MD TRADE CONCEPT
Softul 1C:Business Management Suite este produsul Nr.1 ce eficientizeaza activitatea oricarei companii prin reducerea timpului de procesare a vanzarilor, achizitiilor, facturare, gestionare a stocurilor si a mijloacelor banesti, drept urmare asigurandu-ne mai mult timp liber pentru clientii nostri.
Mihaela Ciugureanu
Mihaela Ciugureanu
EURO HOUSE
1C:Contabilitate Standard este un program de contabilitate complex si totodata usor de folosit. Acesta este adaptat cerintelor legislatiei in vigoare. Echipa 1C ROMANIA este una profesionista, cu raspunsuri elaborate pentru toate intrebarile si nelamuririle noastre. Recomand cu placere acest program de contabilitate!
Adrian Gavrilescu
Adrian Gavrilescu
COMAT COM
Sloganul care ne reprezinta pe noi, ca depozit materiale de constructii este "CONSTRUIM IMPREUNA!". Acest slogan poate defini si relatia dintre noi. Am "CONSTRUIT IMPREUNA" un parteneriat bazat pe PROMPTITUDINE, AMABILITATE, EXPERIENTA, DEZVOLTARE, INCREDERE, LOIALITATE.