Centrul de instruire 1C România


Training-ul pentru utilizarea sistemelor integrate 1C susținut de către specialiștii noștri, eficientizează lucrul angajaților și îi ajută să se familiarizeze rapid cu aplicația.
Cursurile sunt utile, atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii cu experiență. Training-ul este realizat cu ajutorul materialelor didactice 1C, ce cuprind exemple practice, combinate cu răspunsuri la întrebări, rezolvarea problemelor şi analiza situațiilor contabile.  
Cursurile se pot desfășura la sediul 1C, prin conectare de la distanță sau la sediul dumneavoastră. La sfârşitul cursului veţi obține un Certificat ce atestă că ați finalizat training-ul cu succes.
Pentru ÎNSCRIERE la cursurile 1C sau intrebări referitoare la acestea, va rugăm să completați cererea sau să ne contactați la numerele de telefon sau pe adresele de e-mail din secțiunea Contact.Mihaela - EURO HOUSE
 
Este un program de contabilitate complex și totodata ușor de folosit. Acesta este adaptat cerințelor legislației în vigoare. Echipa 1C ROMÂNIA este una profesionistă, cu răspunsuri elaborate pentru toate întrebările și nelămuririle noastre. Recomand cu plăcere acest program de contabilitate!
Echipa COMAT COM
 
Echipa COMAT COM


Sloganul care ne reprezintă pe noi, ca depozit materiale de construcții este "CONSTRUIM  ÎMPREUNĂ!". Acest slogan poate defini și relația dintre noi. Am "CONSTRUIT ÎMPREUNĂ" un parteneriat bazat pe PROMPTITUDINE, AMABILITATE, EXPERIENȚĂ, DEZVOLTARE, ÎNCREDERE, LOIALITATE.
Mihaela Haring - ALTOURS
 
Mihaela Haring - ALTOURS


Mulțumim pentru o colaborare frumoasă de 5 ani, pentru suportul acordat de fiecare dată când am avut nevoie, prin urmare vă trimitem gândurile noastre frumoase.
Brândușa Tănase - ARCCAD SRL
 
Brândușa Tănase - ARCCAD SRL


1C:Contabilitate este un  program financiar-contabil modern și prietenos. Sunt foarte încântată de colaborarea cu echipa 1C România, o echipă minunată, creativă, promptă și extrem de profesionistă!
Dorin Staver – MD TRADE
 
Dorin Staver – MD TRADE


Softul 1C:BMS este produsul Nr.1 care eficientizează activitatea oricărei companii prin reducerea timpului de procesare a vânzărilor, achizițiilor, facturare, gestiunea stocurilor și a mijloacelor bănești, drept urmare asigurându-ne mai mult timp liber pentru clienții noștri.