Setare și implementare
Setare și implementare
Etapa de setare și implementare constă în stabilirea de comun acord cu beneficiarul, a unui plan de implementare și îndeplinirea acestuia cât mai eficient.

Descriere Serviciu

Specialiștii noștri vor ține permanent legatura cu reprezentanții companiei, pentru desfășurarea optimă a setării și implementării. Se identifică activitățile critice și ordinea acestora, calculul riscurilor asociate implementării etc. Etapele implementării sunt următoarele:

A. Analiza detaliată

Analiza constă în studierea în detaliu a fluxurilor de lucru ale clientului, configurarea parametrilor funcționali, analizarea detaliată a elementelor personalizate specifice, identificarea proceselor de lucru și analiza fluxului de documente.

B.Dezvoltări

În situația în care aveți nevoie de anumite cerințe suplimentare de programare (rapoarte și documente speciale, utilizarea unui  sistem unic de organizare a evidenței, etc.), echipa noastră o să vă ajute să găsiți soluția ce corespunde nevoilor dumneavoastră. De exemplu, adaptarea configuraţiei, cu implementarea ei ulterioară, inclusiv examinarea detaliată pentru a determina cât de necesară este setarea (clarificarea modului în care ar trebui să funcţioneze componentele programului, descrierea manualelor de utilizate, a documentelor, rapoartelor, diagramelor).

În conformitate cu analiza detaliată, evaluarea calendarului şi costului acestor lucrări:

- codificare şi testare a configuraţiei actuale a programului şi testarea obligatorie a funcţionalităţii şi performanţei noului sistem;

- implementare - pornirea sistemului în exploatare (definiţia ordinii de tranziţie a utilizatorilor la noul sistem, transferul datelor iniţiale, testarea sistemului folosind datele reale);

- elaborarea "Ghidului de utilizare" pentru utilizarea sistemul adaptat, inclusiv o descriere a modificărilor în program şi a modului de lucru cu acesta.

Costul acestor servicii este determinat în baza caietului de sarcini și de cerințele suplimentare formulate de către client.

C. Parametrizarea și configurarea aplicației

Această etapă se desfășoară pe parcursul întregii implementări, prin identificarea nevoilor de configurarea sabloanelor si a formelor de printare.

D. Importul datelor

Clientul completează/furnizează fișierele în format tabelar predate de persoana responsabila cu analizarea afacerii. Acestea sunt verificate de consultantul tehnic care efectuează importul datelor în aplicația 1C:Enterprise. Datele urmează a fi verificate și de către client, care își dă acordul asupra corectitudinii datelor de pornire. În cazul în care se înlocuiește un alt sistem, transferul activității pe noua platformă de lucru se realizează prin preluarea soldurilor de început în noul sistem și începerea activității de la o dată stabilită.