Dezvoltare și personalizare
În situația în care aveți nevoie de anumite cerințe suplimentare de programare (rapoarte și documente speciale, utilizarea unui sistem unic de organizare a evidenței, etc.), echipa noastră o să vă ajute să găsiți soluția ce corespunde nevoilor dumneavoastră.

Descriere Serviciu

De exemplu, adaptarea configuraţiei, cu implementarea ei ulterioară, inclusiv examinarea detaliată pentru a determina cât de necesară este setarea (clarificarea modului în care ar trebui să funcţioneze componentele programului, descrierea manualelor de utilizate, a documentelor, rapoartelor, diagramelor).

În conformitate cu analiza detaliată, evaluarea calendarului şi costului acestor lucrări:

  • codificare şi testare a configuraţiei actuale a programului şi testarea obligatorie a funcţionalităţii şi performanţei noului sistem;
  • implementare - pornirea sistemului în exploatare (definiţia ordinii de tranziţie a utilizatorilor la noul sistem, transferul datelor iniţiale, testarea sistemului folosind datele reale);
  • elaborarea "Ghidului de utilizare" pentru utilizarea sistemul adaptat, inclusiv o descriere a modificărilor în program şi a modului de lucru cu acesta.

Costul acestor servicii este determinat în baza caietului de sarcini și de cerințele suplimentare formulate de către client.

Dacă vă doriți anumite personalizări și dezvoltări descărcați șablonul pentru descrierea aceastora disponibil mai jos.

<<<Descarcă formular>>>