Consultanță pentru alegerea aplicației potrivite
Consultanță pentru alegerea aplicației potrivite
Pentru luarea celei mai bune decizii atunci când vine vorba despre spectrul complet de soluţii 1C, specialiștii noștrii oferă consultanţă GRATUITĂ.

Descriere Serviciu

Gama de produse dezvoltate cu ajutorul platformei 1C:Enterprise, include un număr mare de sisteme integrate complexe. Fiecare aplicație este diferită, cu funcţionalitatea ei, destinată pentru rezolvarea anumitor sarcini, cu diverse condiţii de întreţinere și de acordare a licenţelor. 

Pentru luarea celei mai bune decizii atunci când vine vorba despre spectrul complet de soluţii 1C este necesar ajutorul specialiștilor. Abordarea greșită în alegerea unei aplicații de business poate duce la irosirea timpului și a resurselor financiare. 

Consultanţa GRATUITĂ a specialiștilor noștri vă ajută să evitați aceste probleme şi să găsiți soluţia potrivită conform cerințelor dumneavoastră. 

Pentru orice nelămurire sau întrebare vă stăm la dispoziție. Puteți să ne contactați la numerele de telefon din secțiunea Contact sau ne puteți trimite o cerere pentru consultanță.

Pentru a cunoaște mai bine compania dumneavoastră vă rugăm să completați chestionarul următor: