Suport soft 1C România


Contractul de actualizări și mentenanță  este propus de 1C România tuturor clienților săi, după achiziționarea produsului. Astfel acestora li se asigură un suport permanent din partea furnizorului, ceea ce va permite o exploatare mai performantă a sistemelor informatice. 
Suportul de înaltă calitate pentru sistemele integrate dezvoltate pe platforma 1C:Enterprise reprezintă cheia pentru o funcţionare stabilă şi eficientă  a oricărei organizaţii. Acesta presupune oferirea unor avantaje semnificative:
  • asistență tehnica pentru rezolvarea problemelor specifice exploatării produselor software achizitionate (prin telefon sau e-mail);
  • toate actualizările efectuate la zi, atât cele legislative, cât și cele de ordin funcțional; 
  • suportul constant al specialiștilor noștri ce vor asigura funcţionarea neîntreruptă a sistemului;
  • e-mail-uri, apeluri telefonice și conectare la distanță pentru rezolvarea oricăror întrebări apărute la utilizatori în timpul operării în program;
  • discount-uri la achiziționarea unor produse software noi;
  • informare periodică despre produsele și serviciile 1C România.
 

Mihaela - EURO HOUSE
 
Este un program de contabilitate complex și totodata ușor de folosit. Acesta este adaptat cerințelor legislației în vigoare. Echipa 1C ROMÂNIA este una profesionistă, cu răspunsuri elaborate pentru toate întrebările și nelămuririle noastre. Recomand cu plăcere acest program de contabilitate!
Echipa COMAT COM
 
Echipa COMAT COM


Sloganul care ne reprezintă pe noi, ca depozit materiale de construcții este "CONSTRUIM  ÎMPREUNĂ!". Acest slogan poate defini și relația dintre noi. Am "CONSTRUIT ÎMPREUNĂ" un parteneriat bazat pe PROMPTITUDINE, AMABILITATE, EXPERIENȚĂ, DEZVOLTARE, ÎNCREDERE, LOIALITATE.
Mihaela Haring - ALTOURS
 
Mihaela Haring - ALTOURS


Mulțumim pentru o colaborare frumoasă de 5 ani, pentru suportul acordat de fiecare dată când am avut nevoie, prin urmare vă trimitem gândurile noastre frumoase.
Brândușa Tănase - ARCCAD SRL
 
Brândușa Tănase - ARCCAD SRL


1C:Contabilitate este un  program financiar-contabil modern și prietenos. Sunt foarte încântată de colaborarea cu echipa 1C România, o echipă minunată, creativă, promptă și extrem de profesionistă!
Dorin Staver – MD TRADE
 
Dorin Staver – MD TRADE


Softul 1C:BMS este produsul Nr.1 care eficientizează activitatea oricărei companii prin reducerea timpului de procesare a vânzărilor, achizițiilor, facturare, gestiunea stocurilor și a mijloacelor bănești, drept urmare asigurându-ne mai mult timp liber pentru clienții noștri.