Consultanța 1C România


Consultanță pentru alegerea aplicației potrivite
 
Gama de produse dezvoltate cu ajutorul platformei 1C:Enterprise, include un număr mare de sisteme integrate complexe. Fiecare aplicație este diferită, cu funcţionalitatea ei, destinată pentru rezolvarea anumitor sarcini, cu diverse condiţii de întreţinere și de acordare a licenţelor. 
Pentru luarea celei mai bune decizii atunci când vine vorba despre spectrul complet de soluţii 1C este necesar ajutorul specialiștilor. Abordarea greșită în alegerea unei aplicații de business poate duce la irosirea timpului și a resurselor financiare. 
Consultanţa GRATUITĂ a specialiștilor noștri vă ajută să evitați aceste probleme şi să găsiți soluţia potrivită conform cerințelor dumneavoastră. 
Pentru orice nelămurire sau întrebare vă stăm la dispoziție. Puteți să ne contactați la numerele de telefon din secțiunea Contact sau ne puteți trimite o cerere pentru consultanță GRATUITĂ

Mihaela - EURO HOUSE
 
Este un program de contabilitate complex și totodata ușor de folosit. Acesta este adaptat cerințelor legislației în vigoare. Echipa 1C ROMÂNIA este una profesionistă, cu răspunsuri elaborate pentru toate întrebările și nelămuririle noastre. Recomand cu plăcere acest program de contabilitate!
Echipa COMAT COM
 
Echipa COMAT COM


Sloganul care ne reprezintă pe noi, ca depozit materiale de construcții este "CONSTRUIM  ÎMPREUNĂ!". Acest slogan poate defini și relația dintre noi. Am "CONSTRUIT ÎMPREUNĂ" un parteneriat bazat pe PROMPTITUDINE, AMABILITATE, EXPERIENȚĂ, DEZVOLTARE, ÎNCREDERE, LOIALITATE.
Mihaela Haring - ALTOURS
 
Mihaela Haring - ALTOURS


Mulțumim pentru o colaborare frumoasă de 5 ani, pentru suportul acordat de fiecare dată când am avut nevoie, prin urmare vă trimitem gândurile noastre frumoase.
Brândușa Tănase - ARCCAD SRL
 
Brândușa Tănase - ARCCAD SRL


1C:Contabilitate este un  program financiar-contabil modern și prietenos. Sunt foarte încântată de colaborarea cu echipa 1C România, o echipă minunată, creativă, promptă și extrem de profesionistă!
Dorin Staver – MD TRADE
 
Dorin Staver – MD TRADE


Softul 1C:BMS este produsul Nr.1 care eficientizează activitatea oricărei companii prin reducerea timpului de procesare a vânzărilor, achizițiilor, facturare, gestiunea stocurilor și a mijloacelor bănești, drept urmare asigurându-ne mai mult timp liber pentru clienții noștri.