Servicii 1C România

Cu o experienţa de peste 26 de ani în domeniu, compania 1C România oferă o gamă completă de servicii pentru implementarea produselor 1C, folosind cele mai avansate tehnologii. Echipa noastră contribuie zilnic la crearea celui mai bun pachet de automatizare pentru afacerea şi scopurile dumneavoastră, luând în considerare nu doar nevoile din momentul de față, dar și perspectivele afacerii în viitor.
Serviciile noastre includ:
  • consultanță cu privire la alegerea soft-ului potrivit;
  • livrarea şi instalarea produselor software achiziționate;
  • implementare și lucrări de setare pentru un start rapid;
  • training specializat pentru angajații companiei dumneavoastră; 
  • suport informatico-tehnologic (SIT);
  • servicii de personalizare și dezvoltare a aplicațiilor 1C, în funcție de particularitățile diferitelor domenii de activitate;
  • actualizări la zi și mentenanță pentru soft-ul 1C.
Pentru a rezolva orice fel de situație neprevăzută (cum ar fi o actualizare de urgenţă a configuraţiei soft-ului, asigurarea continuității sesiunii de lucru, crearea formelor sau documentelor de către compania noastră etc.) în cel mai scurt timp, atât telefonic, cât și prin conectarea la distanță, puteți lua legătura cu unul dintre specialiștii noștri cu ajutorul informațiilor din secțiunea Contact sau accesarea chat-ului de pe site-ul www.1c.ro.
Implementarea soft-urilor dezvoltate pe platforma 1C:Enterprise 8, necesită o abordare realizată de specialiști, de la definirea obiectivelor companiei până la optimizarea proceselor de gestionare şi construirea unui sistem de management, pliată pe nevoile afacerii dumneavoastră.
Mihaela - EURO HOUSE
 
Este un program de contabilitate complex și totodata ușor de folosit. Acesta este adaptat cerințelor legislației în vigoare. Echipa 1C ROMÂNIA este una profesionistă, cu răspunsuri elaborate pentru toate întrebările și nelămuririle noastre. Recomand cu plăcere acest program de contabilitate!
Echipa COMAT COM
 
Echipa COMAT COM


Sloganul care ne reprezintă pe noi, ca depozit materiale de construcții este "CONSTRUIM  ÎMPREUNĂ!". Acest slogan poate defini și relația dintre noi. Am "CONSTRUIT ÎMPREUNĂ" un parteneriat bazat pe PROMPTITUDINE, AMABILITATE, EXPERIENȚĂ, DEZVOLTARE, ÎNCREDERE, LOIALITATE.
Mihaela Haring - ALTOURS
 
Mihaela Haring - ALTOURS


Mulțumim pentru o colaborare frumoasă de 5 ani, pentru suportul acordat de fiecare dată când am avut nevoie, prin urmare vă trimitem gândurile noastre frumoase.
Brândușa Tănase - ARCCAD SRL
 
Brândușa Tănase - ARCCAD SRL


1C:Contabilitate este un  program financiar-contabil modern și prietenos. Sunt foarte încântată de colaborarea cu echipa 1C România, o echipă minunată, creativă, promptă și extrem de profesionistă!
Dorin Staver – MD TRADE
 
Dorin Staver – MD TRADE


Softul 1C:BMS este produsul Nr.1 care eficientizează activitatea oricărei companii prin reducerea timpului de procesare a vânzărilor, achizițiilor, facturare, gestiunea stocurilor și a mijloacelor bănești, drept urmare asigurându-ne mai mult timp liber pentru clienții noștri.