1C-Account Timbal SRL - distribuitor și implementator de soft 1C în România

 
Compania 1C România este reprezentantul 1C Company, un puternic dezvoltator și distribuitor al soluțiilor aplicative de tip ERP - produse software de management și contabilitate dezvoltate pe platforma 1C:Enterprise 8.
1C Company este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de produse business software pe plan internațional, cu peste 13,5 mililoane de utilizatori în toată lumea.

  Avantajele noastre:
  • Îmbunătăţirea continuă a metodelor de lucru, aplicarea tehnologiilor avansate, selecţia şi instruirea personalului, dorinţa de a fi la vârful progresului tehnologic ne permite să implementăm clienţilor noştri cele mai bune sisteme integrate.
  • Abordare individuală şi complexă a soluționării problemelor clientului.
  • O gamă largă de soluţii bazate pe capacităţile produselor software.
  • Sistem flexibil de formare a preţurilor şi o abordare personalizată la formarea costului serviciilor noastre.
  • Asigurarea unui suport informațional, de publicitate şi tehnică (seminare, training-uri, cursuri de instruire profesională, cursuri practice de lucru cu platforma 1C:Enterprise).
Compania noastră respectă standardele de calitate, aplică practicile de proiectare în management și abordarea procesuală în organizarea activităților, acestea fiind pietrele de temelie ale principiilor noastre de lucru. Actualizarea aplicațiilor conform evoluției normelor legislative în vigoare reprezintă încă una dintre prioritățile noastre.

 

Mihaela - EURO HOUSE
 
Este un program de contabilitate complex și totodata ușor de folosit. Acesta este adaptat cerințelor legislației în vigoare. Echipa 1C ROMÂNIA este una profesionistă, cu răspunsuri elaborate pentru toate întrebările și nelămuririle noastre. Recomand cu plăcere acest program de contabilitate!
Echipa COMAT COM
 
Echipa COMAT COM


Sloganul care ne reprezintă pe noi, ca depozit materiale de construcții este "CONSTRUIM  ÎMPREUNĂ!". Acest slogan poate defini și relația dintre noi. Am "CONSTRUIT ÎMPREUNĂ" un parteneriat bazat pe PROMPTITUDINE, AMABILITATE, EXPERIENȚĂ, DEZVOLTARE, ÎNCREDERE, LOIALITATE.
Mihaela Haring - ALTOURS
 
Mihaela Haring - ALTOURS


Mulțumim pentru o colaborare frumoasă de 5 ani, pentru suportul acordat de fiecare dată când am avut nevoie, prin urmare vă trimitem gândurile noastre frumoase.
Brândușa Tănase - ARCCAD SRL
 
Brândușa Tănase - ARCCAD SRL


1C:Contabilitate este un  program financiar-contabil modern și prietenos. Sunt foarte încântată de colaborarea cu echipa 1C România, o echipă minunată, creativă, promptă și extrem de profesionistă!
Dorin Staver – MD TRADE
 
Dorin Staver – MD TRADE


Softul 1C:BMS este produsul Nr.1 care eficientizează activitatea oricărei companii prin reducerea timpului de procesare a vânzărilor, achizițiilor, facturare, gestiunea stocurilor și a mijloacelor bănești, drept urmare asigurându-ne mai mult timp liber pentru clienții noștri.