Începuturi

Compania 1C România este reprezentantul 1C Company, un puternic dezvoltator și distribuitor al soluțiilor aplicative de tip ERP - produse software de management și contabilitate dezvoltate pe platforma 1C:Enterprise 8.

1C Company este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de produse business software pe plan internațional, cu peste 13,5 mililoane de utilizatori în toată lumea.

2012

În România, compania 1C a fost înființată în luna februarie a anului 2012 în București, având ca principal obiectiv distribuirea, dezvoltarea și implementarea aplicațiilor 1C atât în companiile mici și mijlocii, cât și în companiile mari. 

Cu timpul, numărul acestora urma să crească considerabil.

2013

La începutul acestui an, în lista de soluții aplicative de gen economic ale companiei se regăseau deja cinci sisteme integrate, cel mai bine vândut fiind 1C:Contabilitate, iar numărul clienților depășea cifra de 400.

În prezent

Compania noastră respectă standardele de calitate, aplică cu succes cele mai bune practici de proiectare în management și menține abordarea procesuală în organizarea tuturor activităților economice, acestea fiind pietrele de temelie ale principiilor noastre de lucru.

Actualizarea aplicațiilor conform evoluției normelor legislative în vigoare reprezintă încă una dintre prioritățile noastre.

Avantajele noastre:

  • Îmbunătăţirea continuă a metodelor de lucru, aplicarea tehnologiilor avansate, selecţia şi instruirea personalului, dorinţa de a fi la vârful progresului tehnologic ne permite să implementăm clienţilor noştri cele mai bune sisteme integrate;
  • Abordare individuală şi complexă a soluționării problemelor clientului;
  • O gamă largă de soluţii integrate bazate pe capacităţile produselor software;
  • Sistem flexibil de formare a preţurilor şi o abordare personalizată la formarea costului serviciilor noastre;
  • Asigurarea unui suport informațional, prin promovare şi prin seminare, training-uri, cursuri de instruire profesională, precum și cursuri practice de lucru cu aplicațiile ce rulează pe platforma 1C:Enterprise.