1C:Enterprise

1C:Enterprise este o platformă performantă care permite dezvoltarea rapidă a aplicațiilor de automatizare a activității financiare și operaționale a companiilor din toate domeniile de activitate.
Diversitatea implementărilor 1C:Enterprise poate începe cu o aplicație simplă de administrare a documentelor, și ajunge până la sisteme IT Software ale holding-urilor cu sute de mii de utilizatori în sectoare precum: producție, logistică, vânzări, contabilitate, analiză financiară, agricultură, servicii, constructii, energie etc.
Platforma „1C:Enterprise 8” este capabilă să ruleze aplicația în:
  • mod fișier (toate datele sunt stocate într-o singură bază de date); 
  • modul client server (datele sunt stocate într-una din următoarele sisteme de gestionare a bazelor de date: Microsoft SQL Server, PostgreSQL, IBM DB2 și Oracle Database);
  • mediu virtual (cloud) de pe orice dispozitiv smart.
„1C:Enteprise 8” în varianta server poate rula pe Microsoft Windows și sistemele de operare Linux . Acest lucru vă oferă diferite opțiuni de implementare și vă oferă opțiunea de a utiliza software-ul open-source pe partea de server/baze de date.
În momentul de față, platforma 1C:Enterprise este prezentă în 42 de țari și în peste 600 de orașe ale lumii având peste 10,000 de parteneri dintre care peste 7,000 certificați 1C:Franchising.

Presentation 1C Company & Partners
Mihaela - EURO HOUSE
 
Este un program de contabilitate complex și totodata ușor de folosit. Acesta este adaptat cerințelor legislației în vigoare. Echipa 1C ROMÂNIA este una profesionistă, cu răspunsuri elaborate pentru toate întrebările și nelămuririle noastre. Recomand cu plăcere acest program de contabilitate!
Echipa COMAT COM
 
Echipa COMAT COM


Sloganul care ne reprezintă pe noi, ca depozit materiale de construcții este "CONSTRUIM  ÎMPREUNĂ!". Acest slogan poate defini și relația dintre noi. Am "CONSTRUIT ÎMPREUNĂ" un parteneriat bazat pe PROMPTITUDINE, AMABILITATE, EXPERIENȚĂ, DEZVOLTARE, ÎNCREDERE, LOIALITATE.
Mihaela Haring - ALTOURS
 
Mihaela Haring - ALTOURS


Mulțumim pentru o colaborare frumoasă de 5 ani, pentru suportul acordat de fiecare dată când am avut nevoie, prin urmare vă trimitem gândurile noastre frumoase.
Brândușa Tănase - ARCCAD SRL
 
Brândușa Tănase - ARCCAD SRL


1C:Contabilitate este un  program financiar-contabil modern și prietenos. Sunt foarte încântată de colaborarea cu echipa 1C România, o echipă minunată, creativă, promptă și extrem de profesionistă!
Dorin Staver – MD TRADE
 
Dorin Staver – MD TRADE


Softul 1C:BMS este produsul Nr.1 care eficientizează activitatea oricărei companii prin reducerea timpului de procesare a vânzărilor, achizițiilor, facturare, gestiunea stocurilor și a mijloacelor bănești, drept urmare asigurându-ne mai mult timp liber pentru clienții noștri.